A treia zi la Roma – favoritii merg mai departe

Scris de Marius pe in categoria Game, set, meci

Roma

Marţi a fost cea de-a treia zi a Mastersului desfăşurat între 12-20 mai în capitala Italiei. A fost rândul capilor de serie să intre în joc, aceştia respectându-şi statutul, majoritatea trecând în turul următor fără mari probleme.

La masculin, Djokovic, Ferrer şi Tsonga şi-au câştigat meciurile fără prea mari bătăi de cap, două seturi fiindu-le de ajuns pentru a trece în turul 3. Murray, în schimb, a avut nevoie de 3 seturi în meciul cu Nalbandian, decisivul terminându-se cu scorul de 7-5 în favoarea englezului. Surpriza a produs-o Juan Carlos Ferrero, care a trecut uşor de favoritul numărul 13, Gael Monfils.

Alte rezultate importante la băieţi:

  • J Del Potro – M Llodra  7-5, 3-6, 6-4
  • R Gasquet – J Melzer 6-1, 7-6(6)

La fete, Sharapova a avut un meci greu în faţa Cristinei McHale, învingând totuşi cu 7-5, 7-5, după un meci de două ore şi un sfert. Cehoaica Kvitova, favorită numărul 4, a trecut şi ea în turul următor.

Alte rezultate importante la feminin:

  • S Williams – G Voskoboeva 6-2, 6-3
  • F Pennetta – M Kirilenko  6-1, 7-6(2)

Singurii români râmaşi în competiţie erau Adrian Ungur, Simona Halep şi Sorana Cârstea. Dacă Ungur a pierdut la Monaco şi Halep s-a văzut răpusă de Venus Williams, Sorana Cîrstea a reuşit uimitoarea performanţă de a trece de fosta campioană mondială, Jelena Jankovic.

Cîrstea o întâlneşte miercuri pe ocupanta locului 61 WTA, suedeza Sofia Arvidsson. Meciul are loc de la ora 14:00, ora României. De asemenea, astăzi intră în competiţie şi dublul Tecău-Lindstedt. Ei vor juca de la ora 17:30 contra dublului Cabal-Schwank.

Trackback de la acest site.

Marius

Absolvent de jurnalism, oscilez între cuvinte şi camera de filmat. Pasionat de sport si social media, îmi place când cele două îşi dau mâna. Mă găsiţi pe twitter la marius_moga. Vezi articolele scrise de Marius

Trimite un comentariu