BRD Timisoara Challenger în 7-15 iulie

Scris de Daniel pe in categoria RO Focus

Cu mare plăcere vă anunțăm că în perioada 7-15 iulie, pe terenurile Bazei Sportive Electrica se desfăşoară prima ediţie a Turneului Internaţional de tenis BRD Timişoara Challenger. Acesta face parte din categoria ATP Challenger Tour, fiind dotat cu premii în valoare totală de 30.000 euro.

Echipa dintenis.ro va fi prezentă în zilele concursului și vă vom relata cele mai importante informații de la acest concurs.

Turneul de la Timișoara este unul din cele patru evenimente similare organizate în România, alături de cele de la Arad, Brașov și Brașov. Turneele sunt dotate cu premii în valoare de 30.000 euro fiecare şi 80 de puncte ATP pentru câştigător, totodata promovând un calendar competiţional care să fie atractiv pentru jucătorii români şi să fie o referinţă în circuitul est european.

„Seria de turnee Challenger se alătură celui mai important turneu din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy, în contextul unei nevoi acute de oportunităţi competiţionale pentru tenismenii noștri, cât şi în ideea de a atrage în țară jucători consacraţi din circuitul mondial. Sperăm ca acesta să fie doar începutul unei serii de proiecte menite să sprijine tenisul românesc”, spune Ion Ţiriac, proprietarul BRD Năstase Ţiriac Trophy şi promotorul celor patru turnee Challenger.

Cei mai buni jucători români ai momentului vor fi prezenţi la BRD Timişoara Challenger. Victor Hănescu, Marius Copil şi Victor Crivoi au acces direct pe tablou. Principalul favorit BRD Timişoara Challenger este Victor Hănescu (153 ATP), urmat de Gastao Elias (Portugalia, 161 ATP) și Guillaume Rufin (Franţa, 168 ATP).

Meciurile din calificări au loc în zilele de 7,8 si 9 iulie, urmând ca pe 9 iulie înceapă și primul tur de pe tabloul principal. Tragerea la sorţi a tabloului principal va avea loc sâmbătă, 7 iulie, ora 13. Partidele de pe tabloul principal BRD Timişoara Challenger se vor desfăşura în două sesiuni, meciurile din prima parte a zilei finalizându-se în jurul orei 13, urmând a fi reluate în sesiunea de seară, la ora 18.

Cine vrea să ne însoțească este binevenit și așteptăm răspunsuri în comentarii.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Comentarii (8)

 • Deea

  |

  In cazul in care prezenta mea este agreata, vin si eu :)

  Răspunde

 • ardeleanu

  |

  In aceasta saptamina este la Arad , se joaca pe tabloul principal, cred ca este interesanta o deplasare si la Arad

  Răspunde

 • Lari

  |

  Cat este intrarea?

  Răspunde

Trimite un comentariu