Budapest Grand Prix – Rezumat si castigatori

Scris de Daniel pe in categoria Rezumate meciuri

Turneul feminin de la Budapesta în valoare de $ 220.000 s-a încheiat în acest weekend. Câștigătoarea la simplu a fost jucătoarea italiană Sara Errani, care câștigă cu această ocazie al 5-lea turneu WTA din carieră.

Sara are o creștere de formă, ajungând la al 3-lea turneu câștigat în acest an. După victoriile de la Acapulco și Barcelona, ea a reușit să o învingă și pe Elena Vesnina în două seturi, 7-5,6-4 la Budapesta.

La Budapesta am avut 3 reprezentante care au avut următoarele rezultate:

  • Mihaela Buzărnescu, pierzătoare în primul tur de calificări
  • Irina Begu  împreună cu partenera ei Mandy Minella (Luxemburg) au ajuns până în semifinale probei de dublu.
  • Tot Irina Begu (favorita 8 la simplu) a pierdut în primul tur contra Albertei Brianti, scor 6-4,5-7,6-3.
  • Alexandra Cadanțu a pierdut într-un mod dramatic în turul al doilea contra jucătoarei Aleksandra Wozniak cu scorul de 7-6,0-6,0-6.

Ca și performanțe, avem motive să fim dezamăgiti de fetele noastre. Ne miră și numărul mic de jucătoare românce participante, având în vedere cheltuielile mai reduse care le-ar avea (Budapesta este accesibilă ca și distanță și costuri pentru majoritatea jucătorilor din Europa de Est). Să sperăm că anul următor vom avea din nou o câștigătoare româncă la acest turneu, după ce Ruxandra Dragomir l-a câștigat în 1996.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Comentarii (1)

Trimite un comentariu