Ce fac romanii la turneul de la Madrid

Scris de Daniel pe in categoria Game, set, meci

Turneul Mutua Madrid Open, cotat cu premii în valoare de 3 milioane de euro a pornit luni cu meciuri de pe tabloul principal.

Din păcate Victor Hănescu a avut un prim tur dificil în care nu a reușit să treacă de spaniolul Daniel Gimeno. Deși scorul a fost strâns 6-7,6-4,3-6, Gimeno a fost într-o bună dispoziție de joc și nu i-a lăsat foarte multe ocazii lui Victor să își valorifice serviciul.

Printre cei care au trecut deja la ora asta de turul 1 la simplu bărbați se numără: Novak Djokovic, Thomas Berdych, Kevin Anderson, Alejandro Falla, Mikhail Youzhny, Viktor Troicky, Igor Andreev, Nicolas Almagro, Guillermo Garcia-Lopez.

Tablourile concursului le puteți găsi pe site-ul turneului. Deși unul dintre cele mai mari concursuri din lume de tenis, organizatorii nu prea reușesc să completeze câștigătorii în timp util. Vă recomand să folosiți și livescore.com pentru a urmări scorurile și rezultatele.

La simplu femei, Simona Halep a făcut un meci bun contra Venus Williams, dar nu a reușit să o elimine, meciul terminându-se în 3 seturi cu un tiebreak în decesiv. Scorul final a fost 1-6,6-4,6-7 în favoarea lui venus.
Sorana Cârstea a făcut un meci mare contra Marion Bartoli, locul 7 WTA, câștigând după ce a avut handicap un set. Scorul final a fost 6-7,6-4,6-3, Sorana trecând în turul 2 ca să o întâlnească pe Anabel Medina, una dintre favoritele publicului spaniol.

Monica Niculescu și Irina Begu nu au reușit să își depășească statutul și au pierdut ambele în primul tur. Irina a pierdut contra Mariei Sharapova după un scor neverosimil 6-0,6-3 iar Monica a pierdut în fața altei spanioloaice Lourdes Domínguez cu scorul de 6-0,7-6.

La dublu am avut 2 cupluri care au în componență românce, Irina Begu făcând pereche cu Shahar Peer dar pierzând din nou în primul tur în 2 seturi. Monica Niculescu împreună cu partenera ei obișnuită din ultimul timp, Marina Erakovic au trecut în turul 2.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Comentarii (1)

Trimite un comentariu