ITF Women Timișoara și Ioana Cup București

Scris de Daniel pe in categoria RO Focus

Începând cu săptămâna asta, adică numărul 20 al anului, vă vom anunța săptămânal ce concursuri sunt în jurul dumneavoastră. Scopul acestor articole este promovarea concursurilor interne care din păcate duc lipsă de spectatori, logistică, infrastructură și de ce nu, promovare.
Primul pas l-am făcut chiar săptămâna trecută când am afișat la evenimente în desfășurare primul concurs național – BT Open de la Cluj. Astăzi revenim cu articol despre 2 concursuri naționale de tenis care sunt chiar acum în desfășurare.

De ce sunt importante concursurile features? Sunt rampa de lansare a jucătorilor tineri. Ambientul perfect pentru a acumula experiență și puncte pentru intrarea în circuitul ATP și WTA. Performanțele româncelor și rezultatele lor continue nu erau posibile fără aceste concursuri naționale.

1. ITF Women Timișoara – au trecut 6 ani de la ultimul features organizat în Timișoara și chiar ne-au fost dor de ele. Concursul se ține la clubul Dyadora din Giroc (lângă Timișoara), o bază sportivă care și-a deschis activitatea de doar 2 ani. Turul 1 a început ieri și să sperăm că vremea va ține cu noi și vom putea vedea meciuri de calitate.
Ca fapt divers, favorita 1 este o jucătoare româncă, Cristina-Andreea Mitu și putem spune că ne punem speranțele în ea să ne reprezinte cu succes.

Aici puteți vedea pe hartă cum să ajungeți la club. Dacă sunteți din Timișoara și mai timizi sau vreți să ne cunoaștem, dați-mi un email și mergem împreună.

2. Ioana Cup București – concursul de la Tenis Club Herăstrău a început de asemenea ieri și are pe tabloul principal majoritatea jucătorilor români importanți care sunt și în vizorul echipei de Davis a României. Putem enumera pe Alexandru Luncanu (439 ATP), Răzvan Sabou (483 ATP) sau chiar Andrei Dăescu (720 ATP) și Adrian Cruciat (767 ATP)

Adresa, contact și mai multe informații puteți găsi aici.

Puteți să faceți pe reporterul nostru la concurs și să ne trimiteți poze, păreri sau faze spectaculoase la stiri(at)dintenis.ro

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Comentarii (1)

  • ardeleanu

    |

    interesant despre Timisoara, la Bucuresti nu stiu ce sa zic, sunt nume cunoscute care promiteau dar nu au confirmat inca, oare mai este timp?

    Răspunde

Trimite un comentariu