Radwanska – infrangere surprinzatoare la Cetkovska

Scris de Mihai pe in categoria Game, set, meci

Pe Supertennis Arena s-a înregistrat astăzi prima mare surpriză a turneului Premier de la Roma. Una dintre cele mai bune jucătoare ale acestui an, numărul 3 mondial, Agnieska Radwanska, a fost învinsă de către numărul 28 mondial, cehoaica Petra Cetkovska, cu scorul de 6-4, 4-6 si 6-1. De la 1 ianuarie și până în prezent, doar liderul mondial, Viktoria Azarenka, a reușit să o mai învingă pe tenacea jucătoare din Polonia. Însă, daca ne uităm la statistici, putem observa că scorul întâlnirilor directe dintre Radwanska și Cetkoska este în favoarea celei  din urmă. Numai anul trecut cehoaica a reușit să-și înscrie în palmares 3 victorii, dar, de această dată, gustul victoriei este cu siguranță unul diferit, ținând cont de performanțele Radwanskai din ultimele 5 luni și de locul ocupat de aceasta în clasamentul WTA.

Petra a jucat foarte bine astăzi. Se descurcă excelent pe suprafețele mai lente și nu am reușit să finalizez aproape niciun punct – se mișcă excelent. Este dezamăgitor să pierzi chiar la începutul unui turneu. Sunt obosită după meciurile din ultima perioadă și în plus am ceva probleme cu spatele. Îmi voi lua câteva zile pauză și apoi voi juca la Bruxelles.” (Agnieska Radwanska)

Aici puteți vedea câteva dintre cele mai importante momentele ale meciului dintre cele două. Viitoarea adversară a Petrei Cetkovska va fi italianca Flavia Penetta.

Trackback de la acest site.

Mihai

Dependent de gimnastică, tenis, handbal și pasionat de marketing, social media si jurnalism, este de părere că sportul ne poate face viața mai frumoasă și sănătoasă. Nu trece zi fără să scrie ceva despre sport și consideră că nu fotbalul este sportul rege în România! Contact email Facebook.

Comentarii (1)

 • ardeleanu

  |

  servus,
  chiar este o surpriza eliminarea ei in aceste parte de tablou
  succes ROGER

  Răspunde

Trimite un comentariu