BRD Timisoara Challenger în 7-15 iulie

Scris de Daniel pe in categoria RO Focus

Cu mare plăcere vă anunțăm că în perioada 7-15 iulie, pe terenurile Bazei Sportive Electrica se desfăşoară prima ediţie a Turneului Internaţional de tenis BRD Timişoara Challenger. Acesta face parte din categoria ATP Challenger Tour, fiind dotat cu premii în valoare totală de 30.000 euro.

ITF Women Timisoara – Poze si impresii

Scris de Daniel pe in categoria RO Focus

Vineri am avut noroc de vreme frumoasă la Timișoara așa că am dat o fugă până la clubul Dyadora. Putem fi foarte fericiți ca și nație că avem speranțe feminine în continuă dezvoltare.

Aici puteți vedea tabloul concursului (mâine de la 11 este finala între Cristina Mitu și Viktoria Malova)

În afară de micile provocări de a ajunge la club în Giroc, baza sportivă este nouă, terenurile bune și pregătite pentru concursuri.

Vă lăsăm să vă delectați cu pozele:

Simona Halep este in finala Openului de la Bruxelles

Scris de Marius pe in categoria RO Focus

După ce a trecut de favorita numărul 4 a turneului de la Bruxelles, Dominica Cibulkova, Simona Halep părea să aibă o misiune uşoară în semifinale în faţa Sofiei Arvidsson (64 WTA). Aşa a şi fost, românca învingând-o pe suedeză cu 6-4, 6-3, chiar dacă a disputat meciul la aproximativ 20 de ore după cel din sferturi.

Simona a început extrem de bine primul set şi în câteva minute conducea cu 3-0. Parcă surprinsă şi ea de uşurinţa cu care a făcut două break-uri consecutive, şi-a pierut din precizie şi a fost egalată la 3 de suedeză. La 4-4 a avut trei mingi de break şi a reuşit să o fructifice pe cea de-a doua, urmând să-şi adjudece primul set fără probleme (6-4). 

ITF Women Timișoara și Ioana Cup București

Scris de Daniel pe in categoria RO Focus

Începând cu săptămâna asta, adică numărul 20 al anului, vă vom anunța săptămânal ce concursuri sunt în jurul dumneavoastră. Scopul acestor articole este promovarea concursurilor interne care din păcate duc lipsă de spectatori, logistică, infrastructură și de ce nu, promovare.
Primul pas l-am făcut chiar săptămâna trecută când am afișat la evenimente în desfășurare primul concurs național – BT Open de la Cluj. Astăzi revenim cu articol despre 2 concursuri naționale de tenis care sunt chiar acum în desfășurare.

De ce sunt importante concursurile features?