Sharapova – prea tare pentru Irina Begu

Scris de Mihai pe in categoria RO Focus

Irina BeguMaria Sharapova, cap de serie numărul 2, a avut nevoie doar de 61 de minute pentru a trece de compatrioata noastră Irina Begu, în primul tur al „turneului albastru” de la Madrid. Irina a avut trei ocazii de a-i face break adversarei sale, dar din păcate nu a reușit să concretizeze nici una dintre șanse. În schimb, Sharapova a câștigat de patru ori pe serviciul Irinei, impunându-se în final cu 6-0 6-3.

Begu a fost prezentă și pe tabloul de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Shahar Peer din Israel, dar din păcate a pierdut în runda inaugurală în fața perechii Anastasia Pavlyuchenkova (RUS)/ Lucie Safarova (CZE) cu scorul de 6-3, 7-6(3).

Singurele jucătoare din România care vor continua la Madrid sunt Sorana Cârstea și Monica Niculescu. Prima o va întâlni în turul secund pe favorita gazdelor – Anabel Medina Garriguez (nr. 32 WTA), iar Monica Niculescu va face pereche, în primul tur de pe tabloul de dublu, cu Marina Erakovic (NZL).

Trackback de la acest site.

Mihai

Dependent de gimnastică, tenis, handbal și pasionat de marketing, social media si jurnalism, este de părere că sportul ne poate face viața mai frumoasă și sănătoasă. Nu trece zi fără să scrie ceva despre sport și consideră că nu fotbalul este sportul rege în România! Contact email Facebook.

Trimite un comentariu