Victorii pentru români în calificările de la Roma

Scris de Marius pe in categoria RO Focus

Internazionali_BNL_d'Italia

A fost prima zi în calificările turneului Internazionali BNL d’Italia, desfăşurat la Roma între 13-20 mai. România are doi reprezentanţi care încearcă să ajungă pe tabloul principal de la Roma, Victor Hănescu şi Adrian Ungur.

După ce a fost eliminat în primul tur la Madrid, Hănescu a câştigat în faţa lui Ryan Harrison cu scorul de 6-4, 6-2. Deşi americanul are 40 de poziţii în faţa sportivului român în clasamentul ATP, acesta a făcut un meci bun şi a reuşit să câştige fără emoţii.

Celălalt român intrat în calificări este Adrian Ungur. Şi el a produs surpriza şi l-a învins pe spaniolul Albert Montanes într-o oră şi 28 de minute cu scorul de 7-6(2), 6-1.

Începutul bun al românilor are nevoie şi de o continuare pentru ca aceştia să fie prezenţi pe tabloul principal de la Roma. Pentru a figura pe acesta, Hănescu trebuie să treacă mâine de Santiago Giraldo (53 ATP), iar Ungur să câştige în faţa lui Gilles Muller (55 ATP)

Trackback de la acest site.

Marius

Absolvent de jurnalism, oscilez între cuvinte şi camera de filmat. Pasionat de sport si social media, îmi place când cele două îşi dau mâna. Mă găsiţi pe twitter la marius_moga. Vezi articolele scrise de Marius

Trimite un comentariu