Ziua 11 la RG12 – Nadal – Ferrer, Kvitova – Sharapova in semifinale

Scris de Daniel pe in categoria Game, set, meci

Predicțiile noastre pe tabloul masculin merg șnur până acum. Dacă am ghicit 7 din 8 sfert-finaliști, de astăzi avem toți 4 semifinaliști ghiciți și suntem pe locul 263 din 6940. Din păcate concursul este adresat doar teritoriului american și deci nu putem ridica marele premiu dacă am câștiga.
Ne gândim serios să facem și noi un sistem de concurs cu premii pentru dintenis.ro ca să puteți participa cu predicțiile voastre și să aveți șanse reale la cadouri drăguțe.

Dar asta vedem, stabilim și anunțăm când avem ceva.

Să trecem la Roland Garros 2012, Ziua 11:

Rafael Nadal a ajuns în semifinalele Roland Garros din nou și are un record impresionant în 8 sezoane – 50 de victorii și doar o înfrângere. Este considerat pe bune regele zgurei și este o plăcere să fiu contemporan cu el.

Meciul lui cu Nicolas Almagro a fost o plăcere ochiului pentru prima oră și primul set, după care Nadal a tranșat partida și a reușit să treacă fără probleme de compatriotul lui.
Scorul final a fost 7-6,6-2,6-3 și Rafael încă nu a pierdut nici un set la acest concurs.

Adversarul în semifinale, David Ferrer a făcut un meci destul de bun și a ajuns pentru prima oară în semifinala pariziană învingându-l pe Andy Murray în 4 seturi 6-4,6-7,6-3,6-2.

Pe tabloul feminin a fost prima zi în care nu am constatat nici o supriză (bine, au fost doar două meciuri), zi în care Maria Sharapova și Kvitova au câștigat așa cum este normal.

Maria, marea favorită a turneului în acest moment, a trecut foarte ușor de Kaia Kanepi cu scorul de 6-2,6-3 în 75 de minute.
Petra Kvitova a bătut în 3 seturi, după un prim set care m-a făcut să cred că Yaroslava Shvedova va învinge. Scorul final a fost 3-6,6-2,6-4.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Trimite un comentariu