Ziua 12 #RG12 Sharapova si Errani sunt in finala

Scris de Daniel pe in categoria Game, set, meci

Ritmul s-a subțiat și astăzi am avut doar 2 meciuri, dar foarte importante – semifinalele feminine.

Maria Sharapova a învins-o pe Petra Kvitova 6-3,6-3 într-un meci relativ ușor. Maria a avut un parcurs interesant în acest turneu, oscilând meciurile extraordinare cu meciurile slabe.

Maria a devenit jucătoare profesionistă de tenis la 14 ani, debutând de ziua ei pe 19 Aprilie 2001. A câștigat 3 din 4 turnee de Grand Slam, rămânându-i doar Roland Garros. Anul acesta s-ar putea să intre în grupul select de câștigători a toate 4 Grand Slam-uri.
La 25 de ani, Maria are deja 26 de turnee WTA câștigate și este printre puținele jucătoare care se pot lăuda că au fost numărul 1 la 18 ani.

În cealaltă semifinală au fost 2 jucătoare foarte muncitoare, Samantha Stosur și Sara Errani. Câștigătoare a fost cea din urmă, după un meci de 3 seturi și 2 ore, cu scorul de 7-5,1-6,6-3.

Sara Errani este o apariție surprinzătoare în finală. Momentan este locul 21 WTA, dar cu rezultatul acesta la Roland Garros va intra pentru prima oară în carieră în TOP10.

Este mai mică cu 10 zile decât Maria Sharapova dar rezultatele ei sunt mult mai mediocre decât ale Mariei. Cu 5 concursuri de simplu câștigate și 13 de dublu, Sara va avea o dublă întâlnire rusească, având în vedere că este calificată în finală și la dublu.

Ca și pronostic personal pentru finală, sunt destul de sigur de victoria Mariei. Atâta timp cât nu apar accidentări sau schimbări neașteptate, Sharapova își va completa traista de turnee sâmbătă.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Trimite un comentariu