Ziua 13 RG12 – Primii 2 favoriti ai turneului sunt in finala

Scris de Daniel pe in categoria Game, set, meci

După ce ieri am urmărit meciurile fetelor și ziceam că nu e pic de continuitate în rezultate, astăzi ambii favoriți principali ai turneului, Novak Djokovic și Rafael Nadal și-au câștigat meciurile în semifinale.

Deși sunt un fan declarat al lui Roger și speram să câștige, se pare că Novak este totuși prea puternic sezonul ăsta pentru el. Deși a avut 2 meciuri pe muchie de cuțit, contra lui Andreas Seppi și Jo-Wilfried Tsonga, ultimul având și 4 mingi de meci contra lui, Novak și-a revenit la fix și l-a bâtut pe Roger în 3 seturi ușoare, 6-4,7-5,6-3. Să sperăm că Roger nu va fi descurajat și continuă încă cel puțin un sezon.

În cealaltă semifinală Rafael a întâlnit un nou compatriot și prieten, David Ferrer. După ce și-a bătut încă 2 prieteni în tururile anterioare, 6-2,6-0,6-0 pe Juan Monaco în optimi și 7-6,6-2,6-3 pe Nicolas Almagro în sferturile de finală, David a reușit să ia puțin mai multe ghemuri decât Juan Monaco. Scorul final: 6-2,6-2,6-1 pentru Rafael, care ajunge la un spectaculos record de 51-1 la Roland Garros și aproape de al 7-lea titlu.

Așadar, duminică vom avea un meci deja devenit clasic între Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Trimite un comentariu