Ziua 3 la Roland Garros – Irina Begu ramane in concurs

Scris de Daniel pe in categoria Game, set, meci

roland-garros2

Ziua 3 la Roland Garros ne-a adus o veste bună din rândul românilor implicați. Irina Begu a câștigat la finalul zilei un meci greu contra franțuzoaicei Aravane Rezai 7-5,5-7,6-2 și rămâne singura reprezentantă feminină din concursul de simplu și a doua după victoria senzațională de ieri a lui Adrian Ungur.

La dublu Edina Gallovits cu Nina Bratchikova (Rusia) au reușit să ajungă în turul 2 după o victorie frumoasă în fața favoritelor 15 la dublu, Bethanie Mattek-Sands(Sua)/Sania Mirza(India). Sorana Cârstea a pierdut azi și în primul tur la dublu în fața cuplului italian Schiavone/Pennetta.

Din păcate Alexandra Cadanțu nu a reușit să ia nici un set Mariei Sharapova (favorita 2) și a pierdut 6-0,6-0 fără a reuși să facă mare lucru pe teren.

O supriză mare a fost înfrângerea Serenei Williams în fața Virginiei Razzano care deși a părut tot meciul obosită și timorată din cauza staturii adversarei a reușit o victorie muncită în fața favoritei 5 la Roland Garros 4-6,7-6,6-3.

O altă supriză a fost victoria lui Sergiy Stakhovsky în fața lui Alexandr Dolgopolov 6-7,6-4,7-6,3-6.6-3.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Trimite un comentariu