Ziua 5 si 6 la Roland Garros – Gallovits si Halep singurele ramase in concurs

Scris de Daniel pe in categoria Game, set, meci

Calculele pasionaților din tenis au fost cel mai probabil date peste cap de rezultatele cel puțin surprinzătoare din ultimele zile.
Eu sunt un mare pasionat în ale anticipării și particip la fiecare Grand Slam cu prezicerile mele la Raquet Bracket (un site pe care poți să completezi intuițiile tale și să urmărești evoluția). Pot să zic că de data asta pe tabloul feminin nici nu are rost să mai intru să verific.

V-am anunțat deja de meciul maraton susținut de Mathieu și Isner, care a fost câștigat de primul dintre ei după 5 ore și 44 de minute.
Un alt maraton fizic a fost meciul de azi între Richard Gasquet și Grigor Dimitrov care a avut cel mai lung schimb al concursului – 36 de mingi.

Andreas Seppi continuă forma extraordinară și îl învinge pe Fernando Verdasco pentru a trece în turul 4 unde se întâlnește cu Novak Djokovic.

Din păcate Robert Linstedt și Horia Tecău nu au reușit să se califice mai departe, fiind învinși în 2 seturi de Treat Conrad Huey/Dominic Inglot 3-6,4-6.
Și Victor Hănescu/James Cerretani au pierdut șansa turului 3 în fața cuplului columbian Robert Farah/Juan Sebastian Cabal 6-1,6-2.

Pe tabloul feminin suprizele continuă prin înfrăngerea de-a dreptul dezastruoasă a Agnieskei Radwanska(3 WTA) care pierde șansa de a se apropia de locul 2 mondial în fața Kuznestovei (26 WTA) 6-1,6-2.
Frumoasa Ana Ivanovic de asemenea pierde șansa de a reintra în top 10 din sezonul de zgură. A pierdut în 3 seturi, 6-1,5-7,3-6 contra suprinzătoarei Sara Errani.

Pe tabloul de dublu, Edina Gallovits/Nina Bratchikova au învins cu 6-3,6-2 cuplul Eleni Daniilidou/Mandy Minella și ne țin în continuare în priză și cu dorință de a avea un câștigător român.

Deși a pierdut, Horia Tecău își continuă experiența pariziană la dublu mixt cu Bethanie Mattek-Sands. Horia cu Bethanie sunt câștigătorii de la Australian Open din acest an și îi consider favoriți și la Roland Garros.

Mai jos puteți vedea schimbul de mingi spectaculos între Gasquet și Dimitrov care s-a încheiat cu crampele violente ale lui Grigor.

Trackback de la acest site.

Daniel

Pasionat de tenis și comunicare, își începe ziua zâmbind pentru că știe ce trebuie să facă. Îl puteți găsi ciripind pe twitter cu danielsima. Vezi articolele scrise de Daniel

Trimite un comentariu